راه اندازی فست فود و تجهیزات فست فود

راه اندازی فست فود و تجهیزات فست فود

با سلام و عرض ادب خدمت شما همراهان عزیز و دوست داشتنی در این مقاله به معرفی گروه سرآشپزان آسیا می پردازیم و خدمات این گروه رو در مورد راه اندازی فست فود و لوازم فست فود خدمت شما علاقه مندان معرفی خواهیم کرد و یکی شما رو در این راه با گروه سرآشپزان آسیا آشنا خواهیم کرد.

راه اندازی فست فود و لوازم فست فود

پیشنه راه اندازی فست فود

در ایندا به پیشنه راه اندازی فست فود می پردازیم فست فود در اول در کشور آمریکا شکل گرفت و ایده اون این بود که غذاا به سرعت و به شکل اتوماتیک آماده شن و این داستان به سال 1912 در شهر نیویورک انجام شد. بازار هدف این مجموعه ها کسناانی بودن که با پرداخت مبلغی می خواستن به سرعت غذای خودشو میل کنن و خیلی سریع به ادامه کار خود برگردند. و این مجموعه ها با شعا ما کار مادران رو آسون کردیم وارد بازار شدن. انفجار راه اندازی فست فودا در سال 1940 رخ داد که امروز شاهد هستیم مک دونالد با بیشتر از 30 هزار شعبه در سراسر دنیا بازم پیشرو در این زمینه.

راه اندازی فست فود و لوازم فست فود

گروه سرآشپزان آسیا نکاتی رو درباره اهمیت راه اندازی فست فودا براتون مطرح می کنم. الان با سرعت گرفتن تکنولوژِی در دنیا و تغییرات خیلی پر سرعت در سبک زندگی مردم شرایط زندگی تغییرات زیادی داشته. و مردم وقت کمتری رو به تهیه و پخت و طبخ غذا اختصاص می دن. به ویژه در وعدهایی مثل نهار که معمولا مردم درگیر کارهای روزانه هستن.  با توجه به این مطالب که خدمت شما عرض کردم کیفیت و سلامت بودن غذا خیلی مهمه و ورود به این بخش از کار و کاسبی و راه اندازی فست فود کار خیلی راحتی نیس.

مطلب مرتبط :   بایدها و نبایدهای شبیه سازی در تکنولوژی آموزشی

مثل یکی از دلایل دیگه در راه اندازی فست فود به وسیله گروه سر آشپزان آسیا  اینه که با این روش زندگی در خیلی از خونواده های ایرونی  در وعده شام هم واسه آسون تر بودن به فست فود یا رستوران می روش تموم این توضیحات واسه این بود که واقعا به اهمیت استفاده مردم از رستورانا و به ویژه فست فودها پی ببری و با اهیمت بودن این صنعت در کسب وکارهای امروز رو بیشتر درک کنیم. اما بدیش اینه شاهد این موضوع هستیم که در ایران در خیلی از فست فودا از مواد ابتدایی بی کیفیت استفاده می شه و بیشتر غذاهای که واسه مشتری سرو می شه از میزان خیلی زیادی چربی تهیه شده.

واقعیت اینه که کم هستن فست فودایی که به فکر غذای سالم باشن. اگه بخوایم با یه نگاه تیزبینانه در بین فست فودها ( راه اندازی فست فود ) بررسی انجام بدیم، می بینیم که سیر تکاملی مصرف کننده بودن رستورانا و فست فودها هر روز رو به افزایشه یعنی اینکه کسب و کارا تنبل شده ان ولی پیشنهاد گروه سرآشپزان آسیا اینه که تا جایی که امکان داره از این روش خودداری کنن و خود مواد ابتدایی خودشو به دست بیارن.

و اما واسه محاسبه لوازم  قسمت آشپزخانه در راه اندازی فست فود و پخت و پز هم اینجوریه و محاسبه قیمت لوازم فست فود طبق کیفیت و برند وسایل و لوازم تعیین می شه که این بخش هم اخیرا با تغییرات قیمت ارز دچار تغییرات زیادی گشته. اما باید بدونیم که این مبالغ با سیاستگذاری درست و اصولی و با انتخاب برندای با کیفیت و قیمت مناسب قطعا یه سرمایه گذاری هو شما با نگهداری درست این وسایل می تونید واسه یه عمر از اون استفاده کنین و کسب درآمد کنین. در بخش لوازم و وسایل آشپزخانه محاسبه قیمت رابطه 100% مستقیم با نوع منو داره اما مبلغ میانگین 150 تا 200 میلیون تومان رو میشه واسه این بخش در نظر گرفت. در بخش انتهایی کار، هزینه های راه اندازی، خرید مواد ابتدایی غذایی، نوشیدنی و سرمایه در گردش و تبلیغات ظروف و پکای بیرون بر از اهمیت زیادی برخورداره.

مطلب مرتبط :   سفارش ترجمه

راه اندازی فست فود و لوازم فست فود

واسه محاسبه هزینه راه اندازی فست فود می تونید با دریافت مشاوره از مشاورین مجرب گروه سرآشپزان آسیا برآوردی دقیق از هزینه های لازم جهت راه اندازی فست فود و خود داشته باشن.مشاوره محاسبه هزینه به شرایط خیلی بستگی داره و مشاوره تیم سرآشپزان آسیا رایگانه از صفر تا صد راه اندازی فست فود با شما خواهیم بود.

Close Menu