راه اندازی کافی شاپ توسط گروه سرآشپزان آسیا

راه اندازی کافی شاپ توسط گروه سرآشپزان آسیا

یکی از بهترین کسب و مفید که خیلی پر سوده راه اندازی کافی شاپ است. گروه سرآشپزان آسیا با بیشتر از بیست سال تجربه در این مورد از بهترین مشاورین می باشن که بنیانگذار این تیم سرآشپز مهدی حصاری منش هستش. در این مقاله به بررسی یه پروپزال حرفه ای در مورد راه ندازی کافی شاپ می پردازیم. پس با گروه سرآشپزان آسیا همراه باشن.

اگه هنوز دست بکار راه اندازی کافی شاپ خودنشده اید در مورد انتخاب جای خیلی دقت و تعمل به خرج بدین ، چون جای کافی شاپ یکی از مهمترین عوامل موفقیت شما در این کار و کاسبی حساب می شه که ممکنه با یه انتخاب نادرست به شکست شما منجرو شه،از  بهترین جای ها واسه راه اندازی کافی شاپ ها نزدیک پارکای شلوغ و پر تردد ، خیابان های نزدیک به کتابخانها یا مدارس یا دانشگاه ها، لابی هتل ها پر درآمد و لوکس ، سالن های مرکزها فرهنگی که در اونا سمینا یا تجمع میشه  مثل سالن های تئاتر و سینما، و مرکزها تجاری شلوغه.

مراحل راه اندازی کافی شاپ

پروپزال اجرایی مراحل راه اندازی کافی شاپ |گروه سرآشپزان آسیا

1- اولین قدم در این راه بازدید از پروژه کافی شاپ است ، که در ان مرحله  امکان سنجی ملک، عکسبرداری و متراژ ورداری جهت تهیه نقشه های ابتدایی و پلان طراحی جهت ایجاد پیش نیازها، ظرفیتای مناسب و برابر با پروژه جهت احداث کافی شاپ صورت می گیرد.

2- در مرحله دوم به جدا طراحی دکوراسیون  پرداخته می شه و طراحی قسمتای مختلف  کافی شاپ مثل فضای کانتر نوشیدنیای سرد و گرم، سالن، صندوق، انبار و… شروع بکار پروژه های اجرایی و دکوراسیون انجام می شه.

مطلب مرتبط :   بایدها و نبایدهای شبیه سازی در تکنولوژی آموزشی

3- اعلام پیش نیازای لازم در قسمتای مختلف پروژه مثل آب، برق تک فاز و سه فاز، گاز، تلفن، سیستم تخلیه و  فاضلاب، تهویه مطبوع، اتصالات شبکه و اینترنت و اعمال این پیش نیازها با هم با طراحیای ابتدایی.

4- مشاوره در نام گذاری کافی شاپ، طراحی لوگو، ایجاد صفحات اجتماعی و ایجاد شبکه های بازاریابی و فروش جهت بالا بردن ظرفیتای فروش کافی شاپ پس از افتتاحیه.

5- طراحی منوای نوشیدنی سرد و گرم، کیکا و کاپ کیکا، انواع  بشقابای بستنی و دسرها با ارائه رسیپی کارد و کاست کنترل و با در نظر گرفتن تناسب قیمت منطقه ای بهمراه بالاترین سطح کیفی این آیتما و ارائه سرویس دهی مطلوب طبق رضایتمندی میهمان.

6- مشاوره درسفارش و تامین خرید مبلمان و میز و صندلی مناسب فضای راه اندازی  کافی شاپ، ظروف و کلیه وسایل مربوط به بخش پذیرایی و سرویس دهی و چیدمان این وسایل طبق نقشه های از پیش طراحی شده درفضای کافی شاپ.

7- مشاوره در سفارش پکا و ظروف یه بار مصرف و بیرون برحسب منو با لوگو از پیش طراحی شده کافی شاپ.

8- ارائه لیست لوازم و ادوات کلیه بخشهای سرد و گرم و نقشه اجرایی به همراه جانمایی لوازم در فضاهای مربوطه.

9- مشاوره در تامین خرید لوازم و ادوات کافه و تجهیز این قسمتها طبق پلان ابتدایی.

10- مشاوره در انتخاب پرسنل قسمتهای مختلف مثل باریستا و بارتندر و معرفی بقیه نیروهای موثر و کار آزموده جهت این بخش.

11- مشاوره در سفارش و خرید لباس پرسنل قسمتهای مختلف.

12- آموزش استانداردای بهداشتی، حرفه ای و کلیه موارد مربوط به منوهای انواع نوشیدنیا و گارنیشای این آیتما و  آموزش اصول پذیرایی و میزبانی درست در کافی شاپ.

مطلب مرتبط :   کاشی بین کابینتی

13 –  ارائه  لیست  همه  مواد  ابتدایی  غذایی  مثل  انواع  خشک ، سسا  و سیروپا ، قهوها ، مواد  شوینده  و  … .

14 – ارائه لیست خرید  همه  مواد  ابتدایی  بر  طبق  اولویتهای  وقتی جهت  آماده سازی  افتتاحیه  کافی شاپ .­

15 – مشاوره در تبلیغات  مفید و موثر  و اعلام  روز افتتاحیه   کافی شاپ .

16 –  مرحله  تست آزمایشی  جهت  آموزشهای  پایانی  و  تایید کنترل  پایانی  طعم  و  کیفیت  همه آیتمهای سرد و گرم  .

17 –  آماده  سازی  آیتمهای غذایی و نوشیدنی جهت افتتاحیه .

18 –  برگزاری  افتتاحیه  مجموعه  با خواسته و تامین  پولی از طرف  کارفرما .

19 – آموزشای  تکمیلی  علاوه بر  کار پرسنل  و  نظارت  بر  موندگاری  کیفیت  جنسا و  استانداردهای  از  پیش تعیین  شده .

20 – پشتیبانی و آموزش علاوه بر کار کلیه پرسنل  بصورت دائمی .و دایمی

 

Close Menu